Almdudler

Jódlování z hor
Almdudlerův pečlivý výrobní proces začíná sběrem a sušením alpských bylin. Jedním z prvních důležitých testů kvality je stanovení množství esenciálních olejů v bylinkách a jejich vyhodnocení. Tyto bylinky obsahují meduňku, šalvěj, hořec, bez a echinaceu; ty, které splňují přísná kritéria společnosti Almdudler, procházejí míchacím procesem a aroma vysoké kvality je pak pečlivě extrahováno. Tento extrakt se nechá dozrávat po několik týdnů, což vytváří nezaměnitelnou vůni Almdudler. Aby byl produkt Almdudler vyroben, je tento extrakt z alpských bylin pak smíchán s čerstvou pramenitou vodou, řepným cukrem a kyselinou citronovou. Následně je nasycen oxidem uhličitým a plněn do original lahve Almdudler. Tak Almdudler získává jedinečnou, osvěžující, sladkou chuť; bez konzervačních látek nebo umělých přísad. Almdudler je certifikován jako vhodný pro vegany.

Almdudler Bez cukrů 1,5L

Almdudler Original 1,5L

Almdudler Original 0,5L
Svatební dar, který se stal Almdudlerem
Láska byla nepolapitelnou přísadou, která vedla Erwina Kleina k dokonalému receptu: směs 32 přírodních alpských bylinek, řepného cukru a sody. To je příběh, který stojí za Almdudlerem. První lahvička byla vyrobena 17. října 1957 jako svatební dar od Erwina jeho nevěstě, Ingrid. A proto je bezpečné říci, že Almdudler je nápoj se srdcem a duší.
Jakmile byl Erwin přesvědčen o tom, co by mělo jít do láhve, další otázkou bylo, co by se mělo jít na lahev. Již přes 55 let má Almdudler ochrannou známku - dobře bavící se pár Marianne a Jakob v tradičním kroji. Přísně střežený recept se od roku 1957 nezměnil. Koneckonců nemůžete vylepšit dokonalost.
Dobrá chuť - návrat ke kořenům
Almdudlerův pečlivý výrobní proces začíná sběrem a sušením alpských bylin. Jedním z prvních důležitých testů kvality je stanovení množství esenciálních olejů v bylinkách a jejich vyhodnocení. Tyto bylinky obsahují meduňku, šalvěj, hořec, bez a echinaceu; ty, které splňují přísná kritéria společnosti Almdudler, procházejí míchacím procesem a aroma vysoké kvality je pak pečlivě extrahováno. Tento extrakt se nechá dozrávat po několik týdnů, což vytváří nezaměnitelnou vůni Almdudler. Aby byl produkt Almdudler vyroben, je tento extrakt z alpských bylin pak smíchán s čerstvou pramenitou vodou, řepným cukrem a kyselinou citronovou. Následně je nasycen oxidem uhličitým a plněn do original lahve Almdudler. Tak Almdudler získává jedinečnou, osvěžující, sladkou chuť; bez konzervačních látek nebo umělých přísad. Almdudler je certifikován jako vhodný pro vegany.