Panzani
Nikdy nelepí, ale vaši rodinu stmelí!
Každý den znovu a znovu píšeme dějiny a nabízíme prosté, avšak chutné výrobky v souladu s přírodou a zemí, která nás živí. Díky tomu můžete s Panzani připravit jídlo, které přinese okamžiky společně prožitého štěstí do vašeho každodenního života.
Panzani TORTI TRICOLORE WR 500g
Panzani LASAGNE RFR 500g
Panzani MINI PENNE MR 500g
Panzani MINI FARFALLE MR 500g
Panzani MACCHERONI ER 500g
Panzani PENNE RIGATE ER 500g
Panzani FUSILLI ER 500g
Panzani SPAGHETTI ER 500g
Panzani BUCATINI WR 500g
Panzani PENNE RIGATE WR 500g
Panzani CHIFFERINI WR 500g
Panzani TORTI WR 500g
KDO ŘÍKÁ TĚSTOVINY, ŘÍKÁ PANZANI!
Giovanni Panzani založil svou firmu jako malou živnost. O několik desetiletí později pak tato malá firma dosáhla vrcholu a zařadila se mezi nejprogresivnější společnosti na potravinářském trhu. Dnes je Panzani díky svým neustálým inovacím a kvalitě v mnoha zemích referenční značkou a jedničkou na trhu. Svým názvem a barevným laděním evokuje značka PANZANI italskou a středomořskou kuchyni a navíc je symbolem vynikajících těstovin, které NIKDY NELEPÍ!
Tvrdá pšenice, nic jiného než tvrdá pšenice a voda
Takové jsou hlavní zásady výroby výjimečných těstovin Panzani. Výzkumy totiž prokázaly, že je to právě pšenice, která dává těstovinám jejich vynikající chuť, barvu a optimální vlastnosti pro vaření. Označení QUALITÀ ORO spočívá ve výběru těch nejlepších surovin, a protože pšenice je základ skvělých těstovin, její výběr je první a klíčovou fází. Existuje totiž mnoho různých druhů pšenice s nižší či vyšší kvalitou a ne každá pšenice umožní výrobu těstovin Panzani. Pro zajištění směsi těch nejlepších zrn je tedy při sklizni prováděn přísný výběr. I v průběhu celého roku jsou prováděny kontroly, kterými je ověřováno, že pšenice neustále splňuje kvalitativní standardy Panzani. Semolinová mouka získaná z tvrdozrnné pšenice je tak hlavní ingrediencí těstovin Panzani. Díky ní mají svou jemnou a zároveň pevnou texturu odolnou proti rozvaření než obyčejná pšenice.
Panzani si dává záležet i na výrobě kvalitních omáček…
Příběh rajčatové omáčky Panzani, která je neodmyslitelnou součástí lahodných těstovinových jídel, začíná na italském poli. Panzani totiž vyrábí omáčky z rajčat zrajících na poli na přímém slunci a rozhodla se tak proto, aby dodala svým omáčkám nezaměnitelnou vůni a chuť čerstvých rajčat.
A co dál?
Každý den znovu a znovu píšeme dějiny a nabízíme prosté, avšak chutné výrobky v souladu s přírodou a zemí, která nás živí. Díky tomu můžete s Panzani připravit jídlo, které přinese okamžiky společně prožitého štěstí do vašeho každodenního života.