Panzani

Nikdy nelepí, ale vaši rodinu stmelí!
Každý den znovu a znovu píšeme dějiny a nabízíme prosté, avšak chutné výrobky v souladu s přírodou a zemí, která nás živí. Díky tomu můžete s Panzani připravit jídlo, které přinese okamžiky společně prožitého štěstí do vašeho každodenního života.












Panzani BOLOGNESE Omáčka 210g

Panzani ORIGINALE Omáčka 210g

Panzani TOM CHAMP Omáčka 425g

Panzani PESTO 200g

Panzani PENNE 1kg

Panzani FUSILLI 1kg

Panzani COUSCOUS 500g

Panzani ALPHABETO - PÍSMENKA 500g

Panzani TAGLIATELLE 500g

Panzani TORTI TRICOLORE 500g

Panzani LASAGNE 500g

Panzani MINI PENNE 500g
KDO ŘÍKÁ TĚSTOVINY, ŘÍKÁ PANZANI!
Giovanni Panzani založil svou firmu jako malou živnost. O několik desetiletí později pak tato malá firma dosáhla vrcholu a zařadila se mezi nejprogresivnější společnosti na potravinářském trhu. Dnes je Panzani díky svým neustálým inovacím a kvalitě v mnoha zemích referenční značkou a jedničkou na trhu. Svým názvem a barevným laděním evokuje značka PANZANI italskou a středomořskou kuchyni a navíc je symbolem vynikajících těstovin, které NIKDY NELEPÍ!
Tvrdá pšenice, nic jiného než tvrdá pšenice a voda
Takové jsou hlavní zásady výroby výjimečných těstovin Panzani. Výzkumy totiž prokázaly, že je to právě pšenice, která dává těstovinám jejich vynikající chuť, barvu a optimální vlastnosti pro vaření. Označení QUALITÀ ORO spočívá ve výběru těch nejlepších surovin, a protože pšenice je základ skvělých těstovin, její výběr je první a klíčovou fází. Existuje totiž mnoho různých druhů pšenice s nižší či vyšší kvalitou a ne každá pšenice umožní výrobu těstovin Panzani. Pro zajištění směsi těch nejlepších zrn je tedy při sklizni prováděn přísný výběr. I v průběhu celého roku jsou prováděny kontroly, kterými je ověřováno, že pšenice neustále splňuje kvalitativní standardy Panzani. Semolinová mouka získaná z tvrdozrnné pšenice je tak hlavní ingrediencí těstovin Panzani. Díky ní mají svou jemnou a zároveň pevnou texturu odolnou proti rozvaření než obyčejná pšenice.
Panzani si dává záležet i na výrobě kvalitních omáček…
Příběh rajčatové omáčky Panzani, která je neodmyslitelnou součástí lahodných těstovinových jídel, začíná na italském poli. Panzani totiž vyrábí omáčky z rajčat zrajících na poli na přímém slunci a rozhodla se tak proto, aby dodala svým omáčkám nezaměnitelnou vůni a chuť čerstvých rajčat.
A co dál?
Každý den znovu a znovu píšeme dějiny a nabízíme prosté, avšak chutné výrobky v souladu s přírodou a zemí, která nás živí. Díky tomu můžete s Panzani připravit jídlo, které přinese okamžiky společně prožitého štěstí do vašeho každodenního života.