Panzani
Nikdy nelepí, ale vaši rodinu stmelí!
Každý den znovu a znovu píšeme dějiny a nabízíme prosté, avšak chutné výrobky v souladu s přírodou a zemí, která nás živí. Díky tomu můžete s Panzani připravit jídlo, které přinese okamžiky společně prožitého štěstí do vašeho každodenního života.
Panzani 4 FORMAGGI Omáčka SW 370g
Panzani ARRABIATA Omáčka SR 400g
Panzani OLIVE BAS Omáčka SR 400g
Panzani NAPOLETANA Omáčka SR 400g
Panzani ORIGINALE Omáčka SR 400g
Panzani FLEKY 500g
Panzani VERMICELLI - VLASOVÉ NUDLE SP 500g
Panzani SPAGHETTI WR 500g
Panzani BOLO BALLS Omáčka SB 400g
Panzani CUKETA&KOZÍ SÝR Omáčka SR 400g
Panzani LILEK&RICOTTA Omáčka SR 400g
Panzani COLLERETTE SELEZIONE 400g
KDO ŘÍKÁ TĚSTOVINY, ŘÍKÁ PANZANI!
Giovanni Panzani založil svou firmu jako malou živnost. O několik desetiletí později pak tato malá firma dosáhla vrcholu a zařadila se mezi nejprogresivnější společnosti na potravinářském trhu. Dnes je Panzani díky svým neustálým inovacím a kvalitě v mnoha zemích referenční značkou a jedničkou na trhu. Svým názvem a barevným laděním evokuje značka PANZANI italskou a středomořskou kuchyni a navíc je symbolem vynikajících těstovin, které NIKDY NELEPÍ!
Tvrdá pšenice, nic jiného než tvrdá pšenice a voda
Takové jsou hlavní zásady výroby výjimečných těstovin Panzani. Výzkumy totiž prokázaly, že je to právě pšenice, která dává těstovinám jejich vynikající chuť, barvu a optimální vlastnosti pro vaření. Označení QUALITÀ ORO spočívá ve výběru těch nejlepších surovin, a protože pšenice je základ skvělých těstovin, její výběr je první a klíčovou fází. Existuje totiž mnoho různých druhů pšenice s nižší či vyšší kvalitou a ne každá pšenice umožní výrobu těstovin Panzani. Pro zajištění směsi těch nejlepších zrn je tedy při sklizni prováděn přísný výběr. I v průběhu celého roku jsou prováděny kontroly, kterými je ověřováno, že pšenice neustále splňuje kvalitativní standardy Panzani. Semolinová mouka získaná z tvrdozrnné pšenice je tak hlavní ingrediencí těstovin Panzani. Díky ní mají svou jemnou a zároveň pevnou texturu odolnou proti rozvaření než obyčejná pšenice.
Panzani si dává záležet i na výrobě kvalitních omáček…
Příběh rajčatové omáčky Panzani, která je neodmyslitelnou součástí lahodných těstovinových jídel, začíná na italském poli. Panzani totiž vyrábí omáčky z rajčat zrajících na poli na přímém slunci a rozhodla se tak proto, aby dodala svým omáčkám nezaměnitelnou vůni a chuť čerstvých rajčat.
A co dál?
Každý den znovu a znovu píšeme dějiny a nabízíme prosté, avšak chutné výrobky v souladu s přírodou a zemí, která nás živí. Díky tomu můžete s Panzani připravit jídlo, které přinese okamžiky společně prožitého štěstí do vašeho každodenního života.